Angela’s Haarmode genomineerd voor Verkiezing Leukste Kapsalon van het Jaar

Verkiezing leukste kapsalon van het jaar

IJmuiden – Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes? Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht voor de klant. Klanten kunnen nu hun stem weer laten horen bij de derde editie van de Verkiezing van ‘Leukste Kapsalon van de gemeente Velsen. Daarbij kan onder meer gestemd worden op Angela’s Haarmode.

Maatschappelijk partner Stichting Haarwensen
Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen, wordt door de organisatie van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van het echt haar, aan zieke kinderen. In 2013 werd in totaal € 2.964,65 aan dit goede doel overgemaakt. Alle informatie over de verkiezing en de mogelijkheid om te stemmen op uw favoriete kapsalon is te vinden via kapsalonvanhetjaar.nl.

Stem vandaag nog op Angela’s Haarmode via onderstaande knop en maak kans op prachtige prijzen waaronder een tablet! Het kost je slechts één minuutje.

Angela's Haarmode Leukste Kapsalon van het Jaar 2014

Plaats een reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Afspraak maken

Ondanks dat je altijd bij ons kunt binnenlopen kan het geen kwaad om via onderstaand formulier een afspraak te maken. Na het invullen nemen wij diezelfde dag contact met je op.

Contact informatie:

Datum afspraak

Gewenste diensten:

* Houd Ctrl [PC] of Cmd [Mac] ingedrukt om meerdere diensten te selecteren.

Opmerkingen/vragen: